ТЕХНОЛОГІЯ ПРИРОДНИХ ХАРЧОВИХ СОРБЕНТІВ – studik.kiev.ua

Замовити опір матеріалів рішення задач

Де купити курсову роботу?

Допоможемо з виконанням курсової роботи для студентів напряму підготовки “Харчові технології та інженерія” денної форми навчання

Такі курсові роботи замовляють студенти НУХТ у Києві.

Виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів» є завершальним етапом вивчення цієї дисципліни, показником ступеня оволодіння студентами технологічних підходів до створення чи отримання функціональних інгредієнтів і їхнього використання в технологіях харчових продуктів.

Метою курсової роботи з дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів» є закріплення знань, отриманих студентами під час вивчення дисциплін «Фізична і колоїдна хімія», «Основи фізіології та гігієни харчування», «Загальні технології харчової промисловості», «Технологія оздоровчих харчових продуктів», «Технологія природних харчових сорбентів»; навчитись викреслювати принципово-технологічні схеми та оформлювати технічну документацію, підготовка студентів до курсового та дипломного проектування.

Напишемо курсові роботи за такими темами:

  1. Отримання харчових волокон із зернової сировини, їх види та застосування в технології хлібобулочних виробів
  2. Отримання харчових волокон з рослинної сировини, їх види та застосування в технології  мармеладу.
  3. Отримання харчових волокон з овочевої сировини, їх види та застосування у технології  пастили
  4. Отримання харчових волокон з нехарчової сировини, їх види та застосування у технології  борошняних виробів.
  5. Отримання пектину з  олійних культур і його застосування в їх в інших галузях.
  6. Отримання харчових волокон  з харчової сировини, їх види та застосування у технології консервних виробів.
  7. Технології сорбційних матеріалів і застосування їх в медичній промисловості.
  8. Технологія природних харчових сорбентів із нетрадиційної рослинної сировини і застосування їх в їх в інших галузях.
  9. Отримання пектинових речовин з бурякового жому та його використання в виробництві харчових продуктів.
  10. Отримання гідроколоїдів із бурих водоростей, застосування їх в інших галузях.
  11. Отримання пектинових речовин з лікарської  сировини та застосування їх у виробництві косметичних засобів.
  12. Виробництво яблучного пектину та його використання в виготовленні харчових продуктів.
  13. Отримання яблучно-пектинової пасти  з вичавків і використання її в виробництві харчових продуктів.
  14. Отримання пектину з кормового гарбуза та його використання в виробництві харчових продуктів.
  15. Отримання пектину з виноградних вичавків і його використання в приготуванні харчових продуктів.
  16. Технологія пектину з кори хвойних порід дерев і його застосування в їх в інших галузях.
  17. Отримання пектинових речовин з вторинної сировини овочевих культур, його застосування в їх в інших галузях.
  18. Виробництво пюреподібних пектиновмісних продуктів і використання їх у виготовленні харчових продуктів.
  19. Отримання пектину з тропічних плодів і його використання при приготуванні харчових продуктів.
  20. Технологія карагенану та шляхи використання його в їх в інших галузях.
  21. Отримання пектинових речовин з корзинок соняшника та перспективи використання їх в харчовій промисловості.
  22. Технологія сухих пектинових екстрактів  з цукрового буряку та перспективи його використання в харчовій промисловості.
  23. Отримання пектинового концентрату з відходів виробництва цитрусових напоїв і його використання в харчовій промисловості.
  24. Виробництво харчових волокон з морських трав з підвищеною сорбційною здатністю та застосування їх в їх в інших галузях.
  25. Технологія екстрактів з морських водоростей і застосування їх в їх в інших галузях.

Ціна

Ціна такої курсової роботи буде коштувати 1800 – 2000 грн. Термін виконання – 7 днів з моменту внесення авансу (50% від вартості всієї курсової роботи).

Гарантія

Якщо вам ваш науковий керівник повернув курсову роботу на доопрацювання, то наш спеціаліст зробить правки безкоштовно у короткий термін. Якщо курсова робота повністю зроблена не правильно (таке буває дуже рідко), то ми повертаємо вам всі гроші, або шукаємо іншого автора, який зможе виконати цю курсову роботу за ціну, яку виставив попередній автор.

Як ми виконуємо такі курсові роботи

Автор пише курсову роботу, яка складається з розрахунково-пояснювальної записки, обсягом не менше чим 35 сторінок друкованого тексту та графічної частини (1 лист формату А3).

Розрахунково-пояснювальна записка включає в себе титульний лист, завдання на курсову роботу, реферат,  зміст і наступні розділи:

Вступ.

  1. Стан та перспективи формування і розвитку індустрії оздоровчого харчування в Україні або асортимент продуктів оздоровчої та лікувально-профілактичної дії для різних груп населення.
  2. Аналіз сучасного стану виробництва харчових волокон (харчової клітковини) в Україні.
  3. Характеристика і види сировини та властивості харчових волокон з неї.
  4. Технологія виготовлення природного харчового сорбенту з рослинної сировини.
  5. Використання природного харчового сорбенту в харчовій промисловості чи інших галузях народного господарства.

Висновки.

Список використаної літератури.

Додатки

У графічний частині цієї курсової роботи автор креслить  принципово-технологічну схему виробництва природного харчового сорбенту та принципово-технологічну схему виготовлення продукту з використанням даного виду харчових волокон.

ЯК ЗАМОВИТИ КУРСОВУ РОБОТУ З ТЕХНОЛОГІЇ ПРИРОДНИХ ХАРЧОВИХ СОРБЕНТІВ?

Дуже просто. Потрібно нам скинути методичні вказівки по виконанню цієї курсової роботу, а також тему або номер варіанта. Далі вам потрібно правильно заповнити форму замовлення на нашому сайті і чекати коли автор скине ціну. Потім ви вносите аванс и чекаєте коли курсова буде написана.

Замовити опір матеріалів рішення задач

ІНШІ ПОСЛУГИ

5/5 - (1 vote)